Treffe damer best dating

treffe damer best  dating

Det finnes en rekke rene datingsider som Sukker. Stadig nye og lignende apper som Bumble, Heaps, Hinge og Happn har også kommet til. Happn er den appen som har vokst raskest siden den kom i april , og hadde ved årsskiftet over norske profiler.

Den minner om Tinder, men radiusen på dem du får opp er begrenset til meter. Hun mener likevel å se en tendens til at voksen sjekking foregår på nettarenaer som overhodet ikke markedsfører seg som det. For voksne i dag er faktisk helt vanlige sosiale medier som Facebook , Instagram , Twitter og Snapchat noen av de mest brukte stedene for å finne seg en ny partner eller noen å date. Cecilie deler de forskjellige sosiale mediene inn i kategorier etter forskjellige typer utesteder som jo gjerne var den viktigste arenaen for å treffe noen før Internett kom og revolusjonerte sjekkemarkedet.

Facebooksjekking er det som minner mest om måten man traff nye partnere på før Internett, mener Cecilie. Der har man jo oversikten over venner og bekjente og får raskt vite når noen er skilt eller forhold tar slutt. Det ligger også en viss trygghet i at man har en relasjon til folk gjennom felles venner, og terskelen er lav for å gi en like, poste en hyggelig kommentar eller sende en melding i innboksen.

Twitter er mer et utested av typen Litteraturhuset eller Kulturhuset. Her treffes «kulturkjerringer», intellektuelle og samfunnsengasjerte over et sivilisert glass vin og den mer høyttravende samtalen.

En morsom tweet gir deg nye følgere, og selv følger du de du måtte finne fristende, som du igjen kan oppmuntre til kontakt gjennom likes, retweets og ikke minst spissformulerte tilsvar. Twitter har selvfølgelig også innboks når man vil ta skrittet fullt ut. Instagram er litt mer edruelig og forfinet, men som selv på den mest ultrahippe kaffebar, sitter det alltid et par mer rufeste nerder i et hjørne og diskuterer yndlingshobbyen sin.

Instagram-sjekking kan være overfladisk hvis du er typen som bare legger ut selfies, men poster du bilder av dine matinteresser, kjærlighet for dyr eller interesse for reise, kan du komme i kontakt med likesinnede gjennom å følge, like, kommentere og sende melding i innboksen. Her snakker vi kafé med «k» og ikke «c». Uformelt, hverdagslig, personlig og humoristisk.

Ha åpen profil så hvem som helst kan følge deg, følg tilbake og finn fort ut hva slags typer folk er. Lav terskel for å sende en artig snap eller chatte om felles opplevelser og ting man har postet. Tidligere Cupido-redaktør, sexinspirator og gründer av nettstedet Cpunktet. I ga hun ut boken «Sex fra Ah til Åh» med gode tips og råd til et vellykket sexliv både som singel og i forhold.

Ikke gå glipp av noe! Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Singelliv og dating Beste stede å treffe eldre damer » Familie, samliv og seksualitet » Singelliv og dating. Sign in to follow this    Followers 2. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted March 11, Jeg er en gutt på 23 år og vil treffe eldre damer, noen steder man kan gå, datingsider osv? Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Bingo, Nordby kjøpesenter, eldresenteret, gravlunden, apoteket Report post  ·  3.

Report post  ·  4. Nita   Report post  ·  5.

Read More